MSP-BNDL-FR5969LCD

1291|5
手机看帖
扫描二维码
随时随地手机跟帖
楼主
hxfxt|  楼主 | 2014-2-20 10:29 | 只看该作者 |只看大图 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式

lanchpad出新板子了哦!
金刚狼launchpad带一个
Sharp LS013B4DN04 Memory LCD 2 capacitive touch sliders , 0.1F SuperCap for standalone power, 当然提到的这几个是亮点呢。官网售价$29.9.直接上图上资料吧.........

看看配置吧............

MSP-EXP430FR5969 Quick Start Guide.pdf (3.27 MB)

MSP-EXP430FR5969 LaunchPad Evaluation Kit User’s Guide.pdf (2.04 MB)

MSP430FR5969 Device Erratasheet (Rev. E).pdf (463.97 KB)
MSP430FR59xx, MSP430FR58xx Mixed Signal Microcontroller (Rev. A).pdf (1.01 MB)
MSP430 Hardware Tools User\'s Guide (Rev. Q).pdf (3.51 MB)
Sharp LCD BoosterPack (430BOOST-SHARP96) for the LaunchPad User\'s Guide.pdf (1.49 MB)