[i.MX]

imx6 sdq emmc boot

1720|8
手机看帖
扫描二维码
随时随地手机跟帖
楼主
我的账户|  楼主 | 2014-11-26 22:13 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
版主
你好,你们的开发板 ,型号 MCIMX6Q-SDP
4.4 How to Boot From eMMC4.4 Table below shows the boot switch settings to boot from eMMC4.4 (SDIN5C2-8G) via the SD4 slot. The Sandisk SDIN5C2-8G(U512) is located besides the LVDS1 connection on the back of the board. Table 4-3. the boot switch setup for SD4 boot
Switch D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 SW6 ON ON OFF ON OFF ON ON
设置 D1,D2,D4, D6,D7 on,
并且使用的是  Mfgtools-Rel-4.1.0_130816_MX6Q_UPDATER ,
[profiles]
chip = MX6Q Linux Update

[platform]
board = SabreSD

[LIST]
name = SabreSD-eMMC
烧写的镜像,
单板上电串口没有任何反应,请问,还有哪里操作不对,请帮忙看下,急阿。